“Ni teze pa martu e kom”, nisin shakatë shqiptare me Bill Gates pas lajmit për ndarje

Kosovarëve duket se nuk iu ik asnjë ngjarje pa e komentuar e pa bërë shaka për të. Njëjtë ka ndodhur edhe me lajmin për ndarjen e Bill dhe Melinda Gates, pas 27 viteve martesë.

Dikush i ka komentuar në fotografinë e tij të profilit, duke i thënë se e ka një teze pa martuar, nëse është i interesuar për lidhje.

Image

- Advertisement -

MË TË FUNDIT