Ngjyrosni vezët me shkumë rroje dhe do të habiteni me rezultatin (Video)

Nëse nuk keni shumë kohë të lirë të ngjyrosni vezët për festën e madhe krishtere për shkak të obligimeve të shumta profesionale, ju prezantojmë zgjidhjen ideale.

Nevojiten:

vezë

shkumë për rroje

ngjyrë për vezë

qese

Mënyra e ngjyrosjes:

Zieni vezët dhe i lërini mënjanë të ftohen. Merrni një qese dhe mbusheni me shkumë të rrojës, dhe hidhni ngjyrë mbi shkumën e rrojës, transmeton Telegrafi.

Pastaj i merrni vezët e freskëta dhe fusni në qese, i mbuloni me shkumën e rrojës ku ka edhe ngjyrë. Më pas i nxirrni nga qesja dhe i leni për 15 minuta pa prekur, dhe do t’i shihni ngjyrat e bukura të krijuara në vezë. /Telegrafi/

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT