Viktimat u qëlluan mes vete dhe mbetën të vrarë, teksa e pësoi edhe vëllau i Astrit Ademajt, njëri prej viktimave.

Kështu ka mësuar GazetaBlic nga burime pranë vendit të ngjarjes.

Sipas këtyre informatave, gjithmonë jozyrtare, Astrit Ademaj, kandidat i PDK-së për kryetar të Pejës dhe Blerand Kadrijaj, ish-kandidat i PDK-së për Deçan, janë qëlluar mes vete pas një mosmarrëveshjeje dhe kanë mbetur të vrarë.

Ndërkaq, aty ka qenë edhe vëllau i kandidatit të Pejës, Astrit Ademaj, i cili ka mbetur i plagosur.