Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka bërë të ditur se nga 20 qershori do të mirren masat e reja në pikat kufitare.

“Që nga data 20 qershor do të ndërmarrim masa te reja për pikat kufitare. Manuali do të përvetësohet në vazhdimësi dhe paraqet një përmbledhje të fushave të ndryshme. MSh ka nisur procedurat e rekrutimit 200 specializant dhe 100 mjekë specialist. Vendimet e reja, duke parë rritjen e shpejt të të infektuarve i rekomanduam qeverisë të nxjerr vendimet që të organizojnë bizneset me staf të reduktuar, të bartin masa mbrojtëse”, u shpreh ai.

Kujtojmë se sot ministri, Armend Zemaj ka raportuar para Komisionit të Shëndetësisë rreth punës së Ministrisë në këtë kohë pandemie.