Nga këta numra duhet ta pritni thirrjen e KQZ-së për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve po vazhdon procesin e verifikimit të atyre që duan të votojnë në zgjedhjet e 14 shkurtit nga jashtë Kosovës.

Për këtë proces, KQZ-ja ka njoftuar se i ka hapur 25 linja telefonike, duke publikuar numrat e telefonit përmes të cilëve i realizojnë thirrjet, shkruan Gazeta Express.

“Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke vazhduar me procesin e verifikimit të aplikuesve për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës. Me qëllim të zbatimit të Vendimit dhe Udhëzimit të KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim, KQZ ka funksionalizuar qendrën e thirrjeve. Për këtë proces janë hapur 25 linja telefonike”, thuhet në njoftimin e KQZ-së.

Numrat e telefonit prej nga zyrtarët e angazhuar të KQZ-së i realizojnë thirrjet janë si në vijim:

+38338211045

+38338211146

+38338211154

+38338211210

+38338211213

+38338211219

+38338211220

+38338211227

+38338211251

+38338211259

+38338211273

+38338211374

+38338211375

+38338211383

+38338211385

+38338211392

+38338211393

+38338211414

+38338211416

+38338211429

+38338211462

+38338211468

+38338211488

+38338211517

+38338211522

- Advertisement -

MË TË FUNDIT