Nga java e ardhshme, WhatsApp nuk do të punojë më në këta telefona

Është aplikacioni më i përdorur për mesazhe në botë, por WhatsApp ka dhënë një lajm të keq.

Duke nisur nga java e ardhshme, ai nuk do të punojë më në celularët Windows.

“Nuk do të jeni më në gjendje të përdorni Whatsapp në celularët me sistem operimi Windows pas 31 dhjetorit të vitit 2019 dhe ndoshta nuk do të jetë i disponueshëm në Microsoft Store pas 1 korrikut të vitit 2020”, lexohet në njoftimin e Whatsapp.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT