Nga Fatmire Musliu: “8 Marsi”

Asnjëherë nuk kam kërkuar që të tjerët, të mi japin të drejtat, me të cilat kam ardhur në këtë botë.
Kur më janë cenuar, nuk jam lutur, por kam luftuar.
Asnjëherë nuk ju kam kërkuar burrave t‘ju japin të drejtat e tyre grave, ju kam kërkuar grave t’i marrin të drejtat e veta, pa e çarë kokën për fjalët e atyre që mendojnë se, Zoti i solli në këtë botë për të ndarë drejtësi se kush çfarë të drejtash duhet të këtë.

Asnjëherë nuk jam ndi as më e fuqishme, por as më e dobët se një mashkull.
DHE: Asnjëherë nuk jam pajtuar me Gratë që shfrytëzojnë temat për të drejtat e Grave për lëvërdi personale.

Grua, ti je më shumë se produkt i salloneve estetike.
Grua, ti je më shumë se produkt i „mëshirës“ mashkullore.

GRUA ti je e barabartë. Jeto!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com