Nga Anglia investoi në Kosovë, fermerit kosovar i ndodhi më e keqja (VIDEO)

Një investitor që erdhi nga Anglia dhe hapi një fermë në Kosovë.

Shpend Musliu hapi një fermë me dhi të kuqe në Marec.

Por, që atëherë ky prishtinas thotë se nuk iu nda gazepi.

Ai ka plot ankesa në drejtim të shtetit, sidomos për mungesën të rrymës.

Ndërkaq, kujton ofertat që diplomatët e Kosovës i bënin në Londër, që mërgimtarët të investojnë në Kosovë, e që ishin veç fjalë boshe.

Se me cilat telashe ballafaqohet ai, shikojeni storjen Kronikën e përgatitur nga Blerta Ahmeti për Klan Kosova.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT