Nesër zbulohet shtatorja e Ukshin Hotit në Prizren

Universiteti “Ukshin Hoti” Prizren në bashkëpunim me komunën e Prizrenit, fillon sot aktivitetet e organizuara për nder të intelektualit dhe veprimtarit të çështjes kombëtare, Ukshin Hoti.

Agjenda

25 nëntor 2016

Ora 15:00, Finalja e turneut në futboll të vogël dhe ndarja e shpërblimeve

(Qendra Sportive ‘Sezai Surroi’)

26 nëntor 2016

Ora 11:00, Orë e madhe Letrare “Për ty Ukshin” (Amteatri i UPZ-së)

Ora 13:00, Marsh i studentëve për Ukshin Hotin

27 nëntor 2016

Ora 11:00, Akademi Solemne (Amteatri i UPZ-së)

Ora 12:00, Zbulimi i shtatores së Ukshin Hotit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT