Nëse vuani nga kapsllëku? Ja çfarë duhet të përdorni

Kapsllëku është një simptomë dhe jo një sëmundje. Ai mund të shkaktohet nga shumë faktorë të ndryshëm. Disa prej shkaqeve më të zakonshme të kapsllëkut janë, ushqimi i dobët, abuzimi me laksativ, shtatzënia, çrregullimet hormonale, hemorroidet etj.

Ilaçi më i mirë që këshillohet për të kuruar këtë simptomë është ai i përbërë prej frutave, pra gjendet në natyrë.

Zgjidhja më e mirë për problemin e kapsllëkut është një përzierje e frytit të kivit me spinaqin. Nëse shtrydhni spinaq dhe kivi, problemi juaj do të zgjidhet për më pak se gjysmë ore.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT