Nëse pickoheni nga rriqëri, ja si duhet hequr rriqerin (VIDEO)

Kosova nga paslufta është përballur me një sfidë të madhe atë të pickimit të rriqrave ose ndryshe ky pickim vdekjeprurës te ne  njihet me emrin ethet hemoragjike. Kështu kjo video do të ju ndihmoj se si ta heqni rriqërin nga trupi i juaj për pak minuta. Vendet ku më së shumti ju sulmojnë rriqërat janë vendet të ndryshme malore dhe piknikë, por me to vijnë edhe shumë rreziqe.

Këto vende janë mjaftë të pasura me rriqra të cilët paraqesin rrezik për shëndetin nëse i ngjiten dikujt.

Në videon më poshtë mund ta shihni një mënyrë të thjeshtë për t’i hequr qafesh rriqrat që ju ngjiten në vetëm 50 sekonda.

https://www.youtube.com/watch?v=M8d5XROmp8o

- Advertisement -

MË TË FUNDIT