Gëzim Mustafa 29 vjeçar nga komuna e Vushtrrisë ka pësuar gjakderdhje në tru, ndërsa gjendja e tij vazhdon të jetë edhe më tutje kritike (gjendje kome).

Trajtimi nuk po mund të bëhet në QKUK dhe duhet të transferohet në Spitalin Amerikan në Tiranë.

Shuma fillestare që do të iu duhet është rreth 50,000 euro.
Numri kontaktues: 049172537

2016000034990794 TEB Bank
Arbnor Mustafa – vëllau i Gëzimit