Nënshkruhet marrëveshja, fabrika ndërtohet në Dashevc

Përfaqësuesit e kompanisë DARKSTAR si dhe komuna e Skenderajt, nënshkruan marrëveshjen për ndërtimin e fabrikës për përpunimin e Pangjarë Sheqerit.

Kjo fabrikë do të ndërtohet brenda një periudhe 2 vjeçare.

Fabrika do të ndërtohet në fshatin Dashevc.

Për ndërtimin e kësaj fabrike, komuna e Skenderajt ka nda një hapësirë prej 11 hektarësh tokë.

Pos të punësuarve direkt në fabrikë, si përfitues indirekt do të jenë edhe bujqit e Drenicës që merren me kultivimin e kësaj kulture. /drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT