Nënshkruhet kontrata për fillimin e punimeve për auto- udhën Prishtinë – Mitrovicë

Ministri i Infrastukturës, Pal Lekaj, ka nënshkruar kontratën për fillimin e punimeve për Autoudhën “Zahir Pajaziti – Hakif Zejnullahu – Edmond Hoxha”, Prishtinë – Mitrovicë, e cila thotë se është lënë pas dore dhe nën pluhurin e sirtarëve në Ministrinë e Infrastrukturës qe pesë vite.

Lekaj thekson se segmenti i dytë kësaj auto- udhe do të fillojë në maj të këtij viti dhe do të përfundojë brenda 24 muajve

Postimi i tij i plotë:

Ashtu siç jemi zotuar në ditën tonë të parë të punës së Qeverisë Hardinaj, Mitrovica nuk do të jetë më e harruar në projektet kapitale zhvillimore për vendin.

Sot rruga, nesër Trepça e kështu do të vazhdohet deri në zhvillimin dhe integrimin e plotë të këtij qyteti dikur ndër me të rëndësishmit për ekonominë e Republikës së Kosovës.

Sot nënshkrova kontratën për fillimin e punimeve për Autoudhën “Zahir Pajaziti – Hakif Zejnullahu – Edmond Hoxha”, Prishtinë – Mitrovicë, e lënë pas dore dhe nën pluhurin e sirtarëve në Ministrinë e Infrastrukturës qe pesë vite.
Segmenti i dytë kësaj autoudhe do të fillojë në maj të këtij viti dhe do të përfundojë brenda 24 muajve.
Në ndërkohë ne vazhdojmë të punojmë pa ndalshëm për dy segmentet e mbetura, që poashtu financohen nga Fondet Arabe.
Urime Mitrovicë dhe Vushtrri!
Urime Kosovë!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT