Doktor Gëzim Berisha specialist i pediatrisë është ndarë nga jeta më 5 dhjetor.

Ai ka shërbyer në Spitalin e përgjithshëm në Pejë ku ishte infektuar duke punuar me pacientë të sëmurë me koronavirus.

Berisha ka kontribuar edhe si mjek në radhët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Nëna e të ndjerit, Fatimja, e ka mirëpritur dekorimin e tij nga presidentja Osmani.

Në një rrëfim për Shneta në T7, me plot emocione dhe lot ajo ka shprehur krenarinë për kontributin e të birit si dhe ka rrëfyer momentet e fundit të jetës së tij.