Nedved i kënaqur me shortin

 

Drejtori i Juventusit, Pavel Nedved, beson se Juventusi ka një rast të mirë për të kaluar në fazën tjetër të Ligës së Kampionëve.
“Kemi një rast të mirë për të kaluar në fazën tjetër, dhe kjo është e rëndësishme për ne. Do të përpiqemi të bëjmë më të miren”, ka thënë Nedved.
Juventus-Monaco luhet në datat 14 dhe 22 prill.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT