Në veri suspendohen 50 policë serbë

Në stacionet policore në veri të Kosovës janë suspenduar për shkak të refuzimit për “bashkëpunim të afërt” me organet e ndjekjes dhe me zyrtarët që merren me hetime për përzierjen e mundshme të serbëve në krimet e bëra në veri të Kosovës, është thënë në Policinë e Kosovës.
Arsye për këtë, është thënë, të jetë rrjedhja e informacionit për serbët e dyshuar për vrasjen e policit Enver Zymberi në vitin 2011.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT