Në vend të padisim Serbinë për gjenocid e paditëm vetvetën

OPINION NGA ERALD SELCA  /   Në Vend që ta Padisim Serbinë për Gjenocid ,u morrëm me vetëveten Okupatori Barbar Serb ka kryer Gjenocid mbi shqiptaret në vazhdimësi që nga ardhja e këtyre nomadeve nga Uralet e Rusisë e në vecanti në 150 vitet e fundit ku ka vrarë mbi 600 mijë shqiptar ,ku ka pushtuar Toplicen me fshatrat e saja ,Tregun e ri dhe viset tjera të Shqipërisë . Serbia ka shkaktuar triliona dolllare deme materiale ,ka dhunuar terrorizuar ka bere Gjenocid mbi ne dhe spastrime etnike me bekimin e nderkombetareve deri ne luften e fundit te UÇK-së ku i mposhtem ne serbet bashke me Amerikanet dhe Naton te cilat korigjuan disa padrejtesi historike ndaj nesh . Padia ndaj Serbise akoma nuk është berë nga ne paftyresisht sepse politika jonë ditore ka pas mu marrë me UÇK-në ,LDK-ja Rugova Bujar Bukoshi Rame Maraj ,Nekibe Kelmendi ,Eqrem Kryexiu ,Sabri Hamiti . LDK-ja formonte komisione per hetim te luftes sone antipushtuese serbe ,ASHAK-u hesht dje dhe sot dhe nje intelektual pa perkrahje i vetem si Nusret Pllana nuk mund te bej vete cdo gjë përkunder se ai në mbarë boten po demaskon Gjenocidin serbomadh . Ne fajet ikemi sepse ne kemi mu marre me njeri tjetrin me bajraktarizma ,me ate kush o ma patriot kush kontriboi me shume e nderrkohe brezat e rinjë po ju duket absurd kur ju fletë se si Serbia Cetnike ka ngulur njerez ne hunje si turqit dikur ,cdo qytetar i Kosoves dhe viseve tjera ka deshmi per Gjenocidin Serbomadh per masakrat ,dhunimet parimin e tokes se djegur Serbia na i ka mbytur me bajoneta edhe foshnjet e porsalindura neve …e ne cfare bejmë harrojmë harrojmë sepse kemi defekt gjenetik harresen dhe vuajtjet që pësuam ndër shekuj . Akademia ka deshtuar elita dhe politika te paraqesin para botes deshmitë e Gjenocidit Serbomadh ne posedojmë fakte e ato nuk i shfrytezojmë kurse serbet përdorin trillimet ,montimet dhe genjeshtrat sipas shkolles se Dobrica Qosiqit . Duhet ta padisim Serbinë me fakte ,me të dhena argumente e ato ne ikemi ,po kalojnë 16 vite pas luftës së viteve 1998-99 dhe ne akoma nuk e kemi paditur Serbinë e tmerrshme , e turpshme fyerje ndaj gjakut të derdhur . Sot burgjeve kemi Clirimtarë, kurse në liri kemi kriminelë serb udbash të amnestuar nga Serbia politika jonë dhe ndërkombëtaret ne akoma nuk kemi një Film artistik ani pse kushton me paraqit në botë gjenocidin serb por edhe Heroizmin e Popullit shqiptar kundër Bishave Karpatiane .

- Advertisement -

MË TË FUNDIT