Edhe pse pa opozitën incidentet në komisionet e Qendrave të Votimit nuk mungojnë.

Në Tropojë në Qendren e Votimit, 440, 5 komisionerë janë kapur mat teksa nxjerrin fletën e votimit nga kutia.

Ata kanë lëvizur kutinë e votimit, duke bërë të dalin fletët e votimit nga kutia e sigurisë.

Në pamjet e siguruara ekskluzivisht nga RTV ora informon se duket qartë që një prej komisionerëve merr fletën me ngjyrë të verdhë dhe e rifut ne kuti.

Lajmi u raportua nga gazetarja e RTV Ora Alketa Çeku. Shikoni videon.