Kosova po voton. Në gjithë vendin, qendrat e vend votimeve po presin qytearë për të kryer obligimin e tyre.

Shfrytëzimin e të drejtës po e kryen edhe një 90 vjeçar nga Skenderaj, transmeton drenicapress.info

Me vullnet dhe bindej të plotë, ai ka hedhur votën e tij, duke kryer obligimin qytetar. /Drenica Press/