Në Skenderaj sot u mbyllen këto dy kafiteri, Bekim Jashari: Askush mbi ligjin (FOTO)

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka bërë të ditur që gjatë ditës së sotme Inspektoriati i Komunës së Skenderajt ka mbyllur dy kafiteri, shkruan Drenica Press.

Me këtë rast kryetari Jashari tha” Askush mbi ligjin!

Inspektorati i Komunës dhe Policia sapo kanë mbyllur edhe dy kafiteri në Skenderaj, pasi të njejtat nuk respektuan vendimin për mbyllje.

Pas mbylljes së lokaleve ndaj pronarëve të bizneseve ka hapur rast Prokurori i Shtetit për procedura të metejme.

Më qëllim të parandalimit të infeksionit COVID-19 bëjmë thirrje që të respektohen vendimet dhe masat e ndermarra nga Komuna dhe Qeveria për parandalimin e infeksionit COVID-19.

Në mbrojtje të shëndetit të qytetarëve!

Pa frikë, por me kujdes të shtuar!

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

- Advertisement -

MË TË FUNDIT