Në Skenderaj punësohen 23 persona me aftësi të kufizuar, Fadil Nura i mirëpret në zyre për t’i uruar punë të mbarë (FOTO)

Një lajm shumë i gëzueshëm vjen me rastin e punësimit të 23 personave me aftësi të kufizuara në Skenderaj, ku 4 persona punësohen në Ndërmarrjen Publike Lokale “Eko Natyra, ndërkohë që 19 të tjerë fillojnë punën në kompani private dhe në vetëpunësim, falë programit të Bashkimit Evropian që implemetohet nga Qendra Kosovare për Vetëpërkrahje dhe Masës 1.6 të Qeverisë së Republikës së Kosovës, shkruan Drenica Press.

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura tha ka përgëzuar të punësuarit, duke siguruar se do të ofrojë mbështetje të vazhdueshme institucionale për personat me aftësi të kufizuara, edhe në projektet të tjera që kanë për qëllim zbutjen e papunësisë.

Edhe përfaqësuesit e Shoqatës “Handikos” e kanë falënderuar kreun e Skenderajt, për mbështetjen e ofruar karshi programit të punësimit të anëtarëve të kësaj shoqate.
Prej sot, 23 anëtarë punësohen, 4 nga ta në Ndërmarrjen Publike Lokale “Eko Natyra, ndërkohë që 19 të tjerë fillojnë punën në kompani private dhe në vetëpunësim, falë programit të Bashkimit Evropian që implemetohet nga Qendra Kosovare për Vetëpërkrahje dhe Masës 1.6 të Qeverisë së Republikës së Kosovës
- Advertisement -

MË TË FUNDIT