Edhe gjatë ditës së sotme Policia e Kosovës në Skenderaj kanë dënuar një numër të madh qytetarësh për mosmbajtjen e maskave, shkruan Drenica Press.

Kujtojmë se ditëve të fundit qyteti i Skenderajt është tronditur me rastet e vdekjeve nga Covid 19. Vdekjet më të bujshme janë vdekja e afaristit Faton Hotit në moshë të re dhe sot poashtu ndërroj jetë gazetari Kajtaz Gecaj. Duke parë një numër të lartë të infektimit me Covid në Skenderaj, policia po vazhdon dënimet e qytetarëve për mosmbajtjen e maskave./DRENICA PRESS/