Në Skenderaj, përkrahësit e PDK-s dhe Sami Lushtakut nuk i zë salla ( FOTO)

Me qindra përkrahës të PDK s në Skenderaj, kanë mbetur jashtë sallës te restorant Freskia nga mungesa e hapësirës.

Me minuta të tërë dridhej salla nga thirrja e simpatizantëve ” O Hashim ti ku je, krejt Drenicën këtu e ke”

Ndërkaq të pranishmit i falenderoj nga zemra kryetari i PDK së në Skenderaj, Sami Lushtaku. Lushtaku me këtë rast tha se me këtë përkrahje Fadil Nura do të jetë kryetari i ardhshëm i Skenderajt.