Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike organizon manifestim qendror për diasporën në sheshin “Adem Jashari” në Skenderaj.

Ndërkaq, në kuadër të këtij manifestimi do të mbahen edhe homazhe në Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz, njofton Klan Kosova.

Homazhet mbahen në ora 19:00 ndërsa manifestimi fillon në ora 20:00.