Në Polac të Skenderajt mbyllet përkohësisht tregu i kafshëve

Komuna e Skenderajt, Drejtoria e Shërbimeve Publike duke u bazuar në vendimin e Agjensionit të Ushqimit dhe Veterinës të Republikës së Kosovës dhe situatës së krijuar pas përhapjes në Kosovë të sëmundjes gungore të kafashëve, ka marrë vendim për mbylljen e përkohshme  të tregut të kafshëve në Polac që nga data 5 shtator 2016.

Komuna e Skenderajt e informon publikun e gjerë dhe në veçanti tregtarët e kafshëve dhe fermerët, se tregu i kafshëve do të mbyllet përkohësisht që nga dita e hënë më 5 shtator 2016, për shkak të parandalimit të përhapjes së sëmundjes gungore të kafshëve.

Tregu i kafshëve në Polac do të jetë i mbyllur deri në informimin tjetër për hapjen e tij.

Luten të gjithë personat që merren me tregtimin e kafshëve ta respektojnë këtë  vendim, thuhet në njoftimin e Komunës së Skenderajt të cilin e transmeton Drenica Press.info

- Advertisement -

MË TË FUNDIT