Në pishinën e Gërmisë dyshohet së është mbytur një person

Në pishinën e Gërmisë dyshohet së është mbytur një person.

Gazeta Express ka kontaktuar me Policinë, por ata ende nuk kanë marrë një konfirmim nga mjekët për vdekjen e një personi aty.

Policia dhe ndihma e shpejtë tashmë kanë arritur në vendin e ngjarjes, derisa zhytësit janë duke e kërkuar personin e mbytur.

Germia by GazetaExpresscom

- Advertisement -

MË TË FUNDIT