Në Operacionin “Shigjeta” 2 mijë veteran, 25 deshmor dhe 131 invalid

Janë publikuar listat e Operacionit “Shigjeta” të UÇK-së. Nga ky operacion 2 mijë janë veteranë , 25 dëshmorë, 131 invalidë, 79 pjesëmarrës, 175 pjesëtarë dhe 286 aplikantë janë refuzuar.

Po ashtu së bashku me “Shigjetën” janë publikuar listat edhe të Brigadës 60 dhe të njësive diversante vëzhguese.

Së shpejti pritet të publikohen edhe listat nga Komanda e SHP të UCK-së, Policisë Ushtarake, Fondit “Vendlindja Thërret” dhe njësive tjera vartëse të Shtabit të Përgjithshëm.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT