Në luftën mes dy deshve, e pëson makina (VIDEO)

Një video që po bën gjiron e botës ka kapur një moment kur një dash godet me kokë pjesën e përparme të një makine e cila po provonte të kalonte përmes turmës së kafshëve. Videoja, e postuar të enjten që lamë pas në LiveLeak, shfaq dy desh duke u ndeshur me njëri-tjetrin para se makina të kalojë në mes të dy kafshëve. Por, shoferi, me sa duket, nuk e percepton mirë situatën në të cilën po ndesheshin dy deshët. Pas ndeshjes së parë mes tyre, ata përgatiten për ndeshjen e dytë, dhe në atë moment, makina provon të kalojë përmes tyre, moment në të cilin njëri dash e godet makinën duke ia prishur mbrojtësin e përparmë asaj, transmeton Koha.net. Dashi duket se kaloi pa lëndime pasi që iu rikthye duelit menjëherë pasi makina kaloi.

https://www.youtube.com/watch?v=1-ybfabdNog

Vendi se ku ka ndodhur ngjarja nuk dihet, por vërtet tregon “kokëfortësinë” e deshve.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT