Në Llapushnik vëzhguesit e PDK’së po bëjnë presion ndaj votuesve

 

Dega e NISMA për Kosovën në Drenas, reagon në lidhje me rastin që është duke ndodhur në Llapushnik, saktësisht në shkollën fillore “Hasan Prishtina”, një vëzhgues i PDK’së, është duke dalur jashtë objektit të qendres së votimit, dhe po bashkëbisedon me qytetarët që janë duke pritur për të votuar.

Sipas informacioneve që na vijnë nga tereni, bëhet fjalë për vëzhguesin e PDK’së, Hamit Thaqi”, thuhet ne reagimin e NISMA-S.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT