Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

22.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë
1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitomirica (kodi 50000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mojstiri (kodi 54000001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sine dhe Mojstir.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera, pastrim traseje dhe ndërrimi i izolatorëve.

3.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dresniku (kodi 52000007) prej orës 07:00 deri ne ora 09:00

Vendet: Klinë, Dresnik, Dollc, Gremnikë.

Arsyeja: Bartja e linjës në shtyllën e re në fshatin Dresnik.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Leqinë-Skolla (kodi: 74000005046) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Leqinë-Haziraj -Hoti (kodi: 74000005047) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Leqinë-Hoti (kodi: 74000005054) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Qitak-Ferizi (kodi: 74000005056) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Pompa e Benzinit (kodi: 74000005043) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Qitak (kodi: 74000005044) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Runik Qendra (kodi: 74000005035) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Puntori Druri (kodi: 74000005042) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Runik -Kisha(kodi: 74000005036) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Radishevë-1 (kodi: 74000005037) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Bajë (kodi: 74000005039) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Radishevë-2 Hulaj (kodi: 74000005051) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV PTK (kodi: 74000005055) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Pemishte (kodi: 74000005045) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Pemishte -Loshi(kodi: 74000005060) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Padalishtë (kodi: 74000005057) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Runik-Miftaraj(kodi: 74000005034) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Runik -Halilaj(kodi: 74000005059) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Kastriot Hyseni (kodi: 74000005029) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Lagjja Dauti (kodi: 74000005066) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Syrigan (kodi: 74000005040) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Syrigan (kodi: 74000005068) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Sejdiu 1 Hafizi (kodi: 74000005026) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Sejdiu 2 (kodi: 74000005027) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Kastriot (kodi: 74000005028) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet LP 10kV Betonjerka në stabiliment Lisicë:

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/04 kV Zhazhi 1 (kodi 70000104028) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Zhazhi 2 (kodi 70000104029) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Vllahi (kodi 70000104030) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Vllahi e re (kodi 70000104031) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Zijaq (kodi 70000104032) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Dedi (kodi 70000104033) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Zabergj (kodi 70000104034) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Selac 1 (kodi 70000104035) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Selac 2 (kodi 70000104036) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Selac 3 (kodi 70000104037) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Maxher (kodi 70000104038) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Melenic 1 (kodi 70000104039) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Melenic 2 (kodi 70000104040) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Te Kulla Isa Boletini (kodi 70000104041) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Kulla Isa Boletini (kodi 70000104027) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

TS 10/04 kV Boletini (kodi 70000104044) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Lipa Rahov e re (kodi 70000104006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Mani Trans (kodi 70000104043) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Pompat e ujit (kodi 70000104042) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Lipë-Pompat (kodi 70000104007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Zhazh, Vllahi, Zijaq, Dedi, Zabergj, Selac, Maxher, Melenicë, Boletin dhe Lipë.

Arsyeja: Ndërrimi i bazave të dëmtuara, ndërrimi i izolatorëve dhe kontrollimi i trafostacionit.

Prishtinë

1.

Nga Fushë-Kosova II 35/20 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja Fushë-Kosovë nr. 7 (kodi 10012281) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: NNT “Model Slovenia” -Lulzim Tafa, Linori -Halim Ymeri 1, Fehat Zeqiri “Arditi GroupUP” SH.P.K

Arsyeja: Shqyrtim I mbrojtjes rele

2.

Nga Fushë-Kosova II 35/20 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja F.K.nr 9 (kodi 10012282) prej orës 12:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Mentor Beqiri”MAB”, SH.P.K. ARBENIT SH.P.K.

Arsyeja: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

3.

Nga F.Kosova II 35/20 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja F.K.nr 9 (kodi 10012283) prej orës 13:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Idriz Sami Baruti “BB Home”SH.P.K Kabashi AM-Atdhe Kabashi dhe Molla e Kuqe.

Arsyeja: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

4.

Nga F.Kosova II 35/20 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja F.K.nr 1 (kodi 10012285) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Fushë-Kosovë Çerdhja, “EuroInvest”-Rexhep Xhakolli, LulzimTafa “MODEL SLLOVENIA”SH.P.K.(OB”20″), Lulzim Tafa”MODEL SLLOVENIA”shpk (OB”E”), NTSH “DINO”, Shemsi Xhakolli N.T.P.”EURO INVEST”, Besart Mikullovci “MAB”Sh.P.K, Banorët e Objektit “ING Company” shpk, “ING Company” shpk Besim Llugiqi, Fushë-Kosovë Koperativa-Blindë,Arsim Ratkoceri (Chelsea point), Naki Trade-Milazim Veliu, Lulzim Tafa NNT ” Model Slovenia” – 2.

Arsyeja: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

5.

Nga Fushë-Kosovë II 35/20 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja Fushë-Kosovë nr. 3 (kodi 10012284) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rr. Pajazit Islami objekti banesor.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga Fushë-Kosova II 35/20 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja Fushë-Kosova nr. 5 (kodi 10012286) prej orës 13:00 deri ne ora 14:00

Vendet: M&M construcion,NNT “LDV”-Zejnullah Ibrahimi, Shpk.”CIMA”, Shefqet Pozhegu Objekt banimi, Oil Kosova- Adriatik Azemi, Shpk.”CIMA”,Agim Dedaj N.N.T.”Art-Konstruction”, Hamdi Geci NNT “Alfest”, Shpend Bajraj ” Princesha Construction” shpk, Sahit Shala, Hamdi Mehmeti”SINMEX GROUP”SH.P.K, Delta e huaj, NNT “Model Sllovenia” 2-Afrim Tafa, “Model Sllovenia” 3 -Afrim Eset Tafa, Milaim Kastrati, Tregtia, Lulzim Tafa N.N.T.”Model Slovenia” – 3 (OB”14″), Mirsad Sopjani”MIRI&SOPI”SH.P.K

Arsyeja: Shqyrtim I mbrojtjes rele.

7.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashtic Radashec (kodi 14016001) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – vendosja dhe premotimi i shtyllave.

8.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Kodra e Trimave 1/2 (kodi 13000012061) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Montim i njehsorit dhe transformatorëve matës rrymor.

9.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (kodi 14016004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni dhe mirëmbajtje preventive e linjës në ndërrimin e shtyllave të tensionit të mesëm, izolatorëve, kozollave etj.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragabili (kodi 82082006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Demontim i shtyllës së tensionit të mesëm në Pagarushë.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataqani (kodi 82000001) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Kyçja unazore me LP Denji nga LP Pataçanit ( 3 trafostacione)

3.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (kodi 82081007) prej orës 14:00 deri ne ora 15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjedhjes teknike.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Paldenica (kodi 42000004) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamët, Dimca dhe Dremjaku.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni

2.

Nga TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kalisi-Gurëthyesi (kodi 42000002018) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Guri i bekuar-Muhamet Kalisi (kodi 42000002041) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Hani I Elezit – TS I ri (Sinan Hasallari) Lagjia e RE (kodi 42000002016) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Krivenik-Thaqët (kodi 42000002020) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Seqishtë 1 (kodi 42000002017) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Seqishtë 2-Kuka (kodi 42000002019) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Kollomoqët (kodi 42000002040) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Meliq (kodi 42000002014) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Muhamet Kalisi, gurëthyesi, Sinan Hasallari Lagjja e Re E re, Krivenik-Thaçët, Aeqishtë 1 dhe 2, Kollomoqët dhe Meliq.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

23.092021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në projekte investive.

23.09.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (kodi 82081007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vrajaka I (kodi 82000001007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Vrajaka II (kodi 82000001008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Bertatini (kodi 82000001009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Vrajaka dhe Bertatini.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Dino (kodi 11000022195) prej orës 09:30 deri në ora 10:00

Vendet: Objekti Dino.

Arsyeja: Vazhdimi i punimeve për energjizimin e linjës së re sipas zgjidhjes teknike.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Muqiverci (kodi 62000011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Berivojcë, Qarrakofc, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçevë e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

- Advertisement -

MË TË FUNDIT