Në 24 orët e fundit në Kosovë janë regjistruar 21 raste të vdekjes, raporton Gazeta Blic.Rastet e vdekjes janë shënuar në komunën e Suharekës, Malishevës, Ferizajt, Vushtrrisë, Gjakovës, Prishtinës, Kamenicës, Rahovecit, Skënderajt, Gjilanit, Vitisë, Klinës, Shtimes dhe Pejës.