Në intervalin kohor të 24 orëve të fundit kanë humbur jetën nga Covid 26 persona raporton Gazeta Blic.

Rastet e vdekjes janë nga komuna e Pejës, Gjilanit, Prizrenit, Vitisë, Skënderajt, Fushë-Kosovës, Malishevës, Vushtrisë, Gjakovës, Mitrovicës, Rahovecit, Kamenicës, Gllogocit, Lipjanit, Podujevës, Prishtinës dhe Klinës.

Grafika e plotë: