KEDS ka njoftuar se do të ketë punime në rrjet.

Andaj edhe pritet të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna.

Komunikata e plotë nga KEDS:

Prishtinë

Reklamë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10KV Milloshevë (Kodi: 15019005) prej ores 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimofc dhe Gracë.

Arsyeja: Punime në rrjetin e etensionit të mesëm në Babimofc.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani (Kodi: 51000005) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: fshatrat: Ramun, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosujë dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Montim i ndarësit linjor.

2.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi: 50000010) prej orës 11:30- deri ne ora 12:30

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubovë e Vogël.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ramiz Sadiku (Kodi: 50000011) prej orës 12:30 deri ne ora 13:30

Vendet: Ramiz Sadiku.

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele

4.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet

Dalja 10kV Arbreshi (Kodi: 50000006) prej orës 13:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Lagja e Romeve, Kulla,Hazba,Berishtë, Sharra, Katuni i ri, TS Bunari, Fabrika Bibita, Shkolla filolore.

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele

5.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Novosella,Radavci,brestoviku,Dogna,Jabllanica e madhe dhe HEC-Radavci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjakovë

1.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra teknike (kodi: 82000005) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr.Sylejamn Vokshi, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.494 Bekim Sylka, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.499 Mustafë Ibishi, rr.500 28 Nëntori, rr.501 Xhevat Kasapi, rr.502 Sylejmon Vokshi, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Shotë Galica, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.510 Bujar Thaqi, rr.Sheh Hilmi Maliqi, rr.516 Vëllezërit Haradinaj, rr.517 Afrim Bajraktari, rr.519 Kullat Binjake, rr.520 Halit Thaqi, rr.521 Viktimat e Marsit, rr.532 Bekim Isma, rr.559 Isuf Berisha dhe rr.M.Krasniqi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do te ndërprehet:

Dalja 10kV Nëntori 1 (kodi: 82000006) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: PLASTIKA- AV ” SH.P.K.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do te ndërprehet:

Dalja 10kV Haxhi Jaha (kodi: 82000007) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.490 Gëzim Hamza- Piktori.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do te ndërprehet:

Dalja 10kV Komuna (kodi: 82000008) prej ores 14:00 deri në ora 15:00

Vendet : rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.491 Vëllezërit Frashëri, rr.494 Bekim Sylka, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani, rr.500 28 Nëntori, rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, rr.514 Bajram Veliu, rr.515 Islam Krasniqi, rr.516 Vëllezrit Haradinaj, rr.520 Halil Thaqi, rr.521 Viktimat e Marsit, rr.522 Jahja Danuza, rr.523 Halil Hamza, rr.524 Kuvendi i Lezhës, rr.528 Fitim e Enver Duraku dhe rr.557 Bedri Berisha.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 Rrethi (Kodi: 63000014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli,TSB-16 (Dardania -I),TSB-25 dhe TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike në TS 58.

19.06.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS.10/04kV TS:N.P.JETA (Kodi 19100008095) nga ora 17:00 deri në 19:00

Vendet: TS:N.P.JETA Shpresa Bekteshi(Qendra Tregtare N.P.J

TS.10/04kV TS:N.P.JETA (Kodi 19100008097) nga ora 17:00 deri në 19:00

Vendet: TS:N.P.JETA Shpresa Bekteshi (Qendra Tregtare N.P.J.)

Arsyeja: Montimi i konzollës për shkarkues në shtyllën ekzistuese SHB 12/1000.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10KV J08 Soliterat (kodi: 19000036) prej orës 09:00 deri në ora 18:00.

Vendet: Soliterat D6 dhe D9, Mentor Bytyqi – Prishtina e Re.

Arsyeja: Punimi i lidhëse 10(20) kV dhe energjizimin e kabllove të sistemit hyrje-dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.

TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10KV Rubovci (kodi: 62000003) prej orës 09:00 deri në ora 12:30.

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.