KEDS ka njoftuar për punime në rrjet, dhe si pasojë në shumë pjesë të Kosovës do të ketë ndërpreje të energjisë elektrike.

Edhe në Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllati (kodi: 16100005) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterku dhe Vukovci.

Arsyeja: Kyçja- energjizimi i trafostacionit të ri – Projekti Zabel i Ulët te shkolla.