Në këtë fshat të Drenicës, interesim i madh i drenicasve për të falur Bajramin (FOTO)

Edhe në fshatin Plluzhinë, ashtu si tek xhamia në Arllat të cilen e shfrytëzon edhe Negroci, ishte e vogël për t’i zënë të gjithë falësit e Bajramit.

Në fotografitë e mëposhtme shihen makina të shumta si dhe besimtar musliman që pas faljes uruan njëri-tjetrin për paqe, solidaritet dhe tolerancë./Drenicapress.info/

Fotografia e Xhamia e Plluzhinës

Fotografia e Xhamia e Plluzhinës

Fotografia e Xhamia e Plluzhinës

Fotografia e Xhamia e Plluzhinës

Fotografia e Xhamia e Plluzhinës

Fotografia e Xhamia e Plluzhinës

Fotografia e Xhamia e Plluzhinës

Fotografia e Xhamia e Plluzhinës

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT