Në këtë fshat të Drenicës hapet fabrika gjermano-holandeze për përpunimin e mishit

Në Polac të Skenderajt Kompania Gjermano-Holandeze do të hap një fabrikë për përpunimin e mishit “Weng Fat Poultry”

Komuna e Skenderajt të enjten më 24.11.2016, në ora 12:00 organizon ceremoninë e vënies së gurthemelit.

Ceremonia mbahet në Polac dhe marrin pjesë: Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës z. Kadri Veseli, Nënkryetari i Komunës së Skenderajt z. Fadil Nura, Ministri i Zhvilllimit Ekonomik, Ministri i Bujqësisë, përfaqësues të kompanisë investuese “Ëeng Fat Poultry”, përfaqsues të Odes Ekomomike dhe përfaqësues të bizneseve.

Paraprakisht në ora 11:00 në objektin e Komunës së Skenderajt nënshkruhet Marrëveshja për investime në mes të Komunës së Skenderajt dhe kompanisë gjermano-holandeze “Weng Fat Poultry”./Drenicapress.info/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT