Në fshatin Llaushë të Skenderajt gjenden tre mbetje mortore

Në fshatin LLaushë të Skenderajt sot EULEX-i bënë të ditur se ka gjetur tre mbetje mortore të vrarë në vitin 1999 nga forcat serbe. Eshtrat e katër trupave janë gjetur sot nga EULEX-i. Këto mbetje mortore u gjetën pasi për këta trupa kishte lajmëruar një banor i fshatit Llaushë nga Skenderaj. Arsim Gërxhaliu lidhur më këtë rast thotë se tani kanë filluar gërmimet në këtë vend dhe do të vazhdojnë gërmimet edh emë tutje për të hulumtuar mirë mos ka edhe ndonjë trup tjetër të pajetë në këtë vend. Vendi ku janë gjetur trupat e pajetë është afër varrezave të fshatit Llaushë./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT