Ne e votuam me pikë maksimale, por Italia zhgënjen shqiptarët, ja sa pikë na jep

Pasi Shqipëria i dha 12 pikët maksimale këngës italiane të Ermal Metës dhe Fabrizio Moros, zhgënjehën shqiptarët.

Pasi Italia nuk i dha asnjë pikë këngës shqiptare të Eugent Bushpepës në këtë kompeticion.

Italia i dha pikët e saj maksimale këngës së Norvegjisë.

Dhe nuk ka vlerësuar me asnjë pikë këngën “Mall” të Bushpepës.

Padyshim që kjo votë e Italisë ka zhgënjyer fort shqiptarët, sidomos ato që jetojnë në Itali. /ShkodraNews

- Advertisement -

MË TË FUNDIT