Në diskotekën e rusëve në Dubai, lëshohet kënga për Adem Jasharin

Diaspora vazhdon të ketë gjallë ende ndjenjën patriotike kudo që janë. Kjo është dëshmuar mbrëmë në Dubai nga një grup të rinjësh shqiptarë.

Në një nga diskotekat më të njohura të Dubait, e cila është pronë e rusëve, katër shqiptarë kanë lëshuar në diskotekë këngën “Mora fjalë” të Shkurt Fejzës, këngë e cila i kushtohet komandantit legjendar, Adem Jashari.

Haris Cocaj, i pranishëm në tavolinën me aromë “shqipe”, ka thënë se e kishin plan që një kohë dhe janë ndier mirë që janë argëtuar me këngën patriotike shqipe në një diskotekë e cila është pronë e rusëve./Indeksonline/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT