Në Brezovicë do të investohen 167 milion euro, brenda 3 vjetësh

​U nënshkrua kontrata për dhënien në koncesion të Qendrës Turistike të Brezovicës.

​U nënshkrua kontrata për dhënien në koncesion të Qendrës Turistike të Brezovicës, e cila pritet të hyjë në fuqi pas gjashtë muajve, kështu duke i dhënë mundësi koncesionarit francez MDP consalting për t’i siguruar mjetet financiare.

Ministrja e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami tha se për 3 vjet në Brezovicë do të investohen nga kozorciumi 167 milionë euro.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT