Në 17 vjetorin e “Epopesë së UÇK-së” publikohen foto të rralla të Adem, Hamëz dhe Shaban Jasharit (Foto)

Në 17 vjetorin e “Epopesë së UÇK-së” dhe në përmbylljen e manifestimit “Nata e zjarreve” në Prekaz, u publikuan foto tw rralla të Komandantit Legjendar, Adem Jashari dhe rënies heroike të Komandantit me familjes së tij.
Me këtë rast, vëllai i Adem Jasharit, Rifati, vazhdimisht po e freskon faqen e tij zyrtare në Facebook, me foto të papara deri me sot të Adem, Hamëz dhe Shaban Jasharit.
Më poshtë shihni disa fotografi të papara deri me sot të Komandanti Legjendar Adem Jasharit.
 
- Advertisement -

MË TË FUNDIT