Një breshër i madh e ka goditur komunën e Klinës.

Në disa pamjet të publikuara shihet një sasi e madhe e breshërit që ka rënë në këtë qytet.

Ndryshe, nga sot është paralajmëruar freskim i motit dhe rënie të temperaturave.