Mbeturinat janë një sfidë e madhe për qytetet dhe fshatrat e Kosovës.

Kudo sheh mbeturina nëpër rrugë, nga njerëz të papërgjegjshëm që i hudhin vende pa vend.

Rinia e fshatit Rezallë të Skenderajt, kanë marrë një aksion për t’i larguar mbeturinat afër lumit Klina, shkruan DrenicaPress.

Shikoni aksionin dhe sa bukur duket vendi pa mbeturina!