Një video ka qarkulluar sot në mediat sociale ku shihet si një person hynë me sëpatë në dorë në Spitalin Klinik të Tetovës.

E gjitha çfarë shihet në video është shihet se si personi hynë në korridor të spitalit dhe vazhdon tutje, ndërsa nuk dihet asgjë më shumë rreth këtij rasti, shkruan Reporteri.net.

Sigurimi nuk shihet të jetë për ta ndalë personin në fjalë.