Ndeshja e madhe e boksit Fury-Whyte, transmetohet nga ky televizion kosovar

Radiotelevizioni i Kosovës pritet ta transmetojë ndeshjen e madhe të boksit, Tyson Fury  kundër Dillian Whyte.Photos: Tyson Fury, Dillian Whyte - Face To Face at Final Press Conference  - Boxing News

Kjo ndeshje zhvillohet në kuadër të boksit profesionist dhe është i vlefshëm për titullin WBC në kategorinë e rëndë.

Ajo mbahet të shtunën me 23 prill, në stadiumin ‘Wembley’ të Londrës.

Të drejtat ekskluzive të transmetimit të ndeshjes për territorin e Kosovës i takojnë RTK-së.Boxing-No disrespect and no excuses as Fury and Whyte go face to face - CNA

- Advertisement -

MË TË FUNDIT