Ndërron jetë Artan Dreshaj

Ka ndërruar jetë, Artan Dreshaj, djaloshi nga Peja i cili ishte i diagnostifikuar me një sëmundje të rëndë (BUDD CHIARI SYNDROME).
Artani ishte i lindur më 17.07.1989.
Ditë më parë qytetarë nga Kosova kishin filluar grumbullimin e mjeteve financiare të nevojshme për shërimin e tij.Dreshaj fatkeqësisht nuk mundi ta përballojë sëmundjen.
Ai ishte 25 vjeçar dhe njëri ndër studentët më të dalluar në qytetin e Pejës.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT