Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër këto distrikte

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte

 

 

 

Prishtinë

 

1.

 

24.11.2016  në NS 35/10 kV Badovci  do të shkyçet:

 

 • Dalja 10kV Mramorë-Slivovë (10014001)prej orës  12:00 deri në orën 16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Marevci.

 

2.

 

24.11.2016  në NS 110/10 kV Prishtina 2  do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Nr.16 SH.M 28 Nentori (11000003)prej orës  12:00 deri në orën 16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Shkolla Teknike, Kasollat, rrugët: Haxhi Zeka, Çamëria, Nazim Gafurri, Antigona Fazliu dhe Enti Statistikor.

 

3.

 

24.11.2016  në NS 110/10 kV Prishtina 3  do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Nr.21 Arbëria 5 (12000014)prej orës  12:00 deri në orën 16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

 

4.

 

Më datë 25.11.2016  në NS 110/10kV Prishtina 5 do të shkyçet:

 

 • Dalja 10kV J21 Kodra e Trimave 21 (13000010)prej orës  12:00 deri në orën 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Kodra e Trimave (një pjesë).

 

5.

 

Më datë 24.11.2016  në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:

 

 • Dalja 10 kV Ballovc (14000008) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi 1, Surkishi 2, Lladofci, Ballofci, Dumoshi, Shajkofci, Sfeqla, Surdulli, Hertica, Drazhnjea, Turiqica dhe Rakinica.

 

6.

 

24.11.2016  në NS 35/10(20) kV Batllava do të shkyçet:

 

 • Dalja 10 kV Batllava (14015001)prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

 

7.

 

24.11.2016  në NS 35/10(20) kV Koliq do te shkyçet:

 • Dalja 10 kV Grashtic-Radashec (14016001)prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Grashtica dhe Radasheci.

 • Dalja 10 kV Sharban (14016003)prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, TS Sharbani,TS Alshiqët, TS Halabaku, TS Dyzi 1 dhe 2 , TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

 

8.

 

24.11.2016  në NS 35/10 kV Fushë Kosovë do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Shtepia e Kultures (15018003) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni ITrenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes.

 

9.

 

24.11.2016  në NS 35/10 kV Mazgiti do të shkyçet:

 

 • Dalja 10 kV Plemetin ( 15019003) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Milloshevë (nje pjese).

 • Dalja 10 kV Breznicë (  15019009) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

 

 

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.

 

 

Gjakovë

 

1.

 

Më  24.11.2016  në  NS 35/10 kV Gjakova 1 do të shkyçet:

 

 • Dalja 10 kV Ponosheci(80080006)  prej orës  08:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Jahoci, Meja, rracaj, Pacaj, Rrypaj, Dallashaj, Sheremeti, Duzhne, Korenica, Shishmani, Neci, Ramoci, Guska, deva, Popoci, Ponosheci, Morina.

 

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

 

2.

 

Më 24.11.2016  në NS 35/10 kV Gjakova I do të ketë shkyçet:

 • Dalja 10 kV Cermjani (80080012) prej orës  12:00 deri në orën  16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Cermjani, Beci, Doblibara, Kralani, Shqiponja, Gërgovci, Xhabeli dhe Bardhaniqi.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

 

3.

 

25.11.2016  në NS 35/10 kV Gjakova I do të ketë shkyçet :

 

 • Dalja 10 kV Skivjan (80080009) prej orës  07:00-10:00 dhe nga ora 13:00-15:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Osek Hyla (një pjesë), Skivjani, Planqori, Hereqi, Dujaka, Novosella  e Ulët, Novosella e Epërme, Janoshi dhe  Biteshi.

 

 

Arsyeja e shkyçjes: Montim – demontim i rrjetit elektrik.

 

4.

 

24.11.2016 në NS 35/10 kV Malisheva do të ketë shkyçet:

 • Dalja 10 kV Carralluka (82082001) prej orës 08:00 deri në orën  12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Carralluka, Drenovci, Vërmica e Malishevës, Shkarashniku, Tërpeza e Malishevës, Tërpeza e Ulët.

 

 • Dalja 10 kV Kijeva (82082007) prej orës  12:00 deri në orën  16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kijeva  dhe  Balinca.

 

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

 

 

 

Mitrovicë

 

1.

 

Më 24.11.2016  në NS 35/10kV Shupkovci  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Shala (71074001)  prej orës 08:00 deri në orën  12:00

 

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofci, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

 

2.

 

24.11.2016  në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Shipoli (71075001) prej orës 12:00deri në orën 16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: e Muhaxhirëve, Safet Ajeti, Bekim Doroci, Arta Bubulina, Bajo Topolli dhe fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërrnicë, Pirqë dhe Frashëri i Vogël.

 • Dalja 10 kV Koshtova (71075005) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

 

 • Dalja 10 kV Sollana (71075008) prej orës 08:00deri në orën 12:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjet Parku i Solanës dhe  Vaganica.

 

3.

 

24.11.2016 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Stac. Hekurudhor ( 73000004) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

 

4.

 

25.11.2016 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Maxhunaj (73000011) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Maxhunaj, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Vilancë, Ropicë, Samadrxhë, Zagori, Ceceli dhe  Sllakofc.

 

5.

 

24.11.2016  në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Qirezi (74000004) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Krushefc, Polac, Dashefc, Baks, Qirez, Prellofc, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofc, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.

 • Dalja 10 kV Turiqevci (74000006) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

 

Prizren

 

1.

 

24.11.2016  në NS 35/10kV Dragash do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Restelica (30036002)prej orës 12:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lubovishte, Kukjan, Vranishte, Lubovishte, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok .

 

2.

 

24.11.2016 në NS 35/10 kV  Dikanca do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Radesha(30037006)prej orës 08:00 -12:00

 

Pa energji do te mbesin vendbanimet: Baçka, Dikanca, Leshtani dhe Radesha (I,II,III,IV,V).

 

3.

 

24.11.2016   NS 35/10 kV Theranda do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Theranda (32039003)prej orës 08:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do te mbesin rrugët: Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.

 

Ferizaj

 

1.

 

24.11.2016NS 35/10 kV Vrellë do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Drenica (41048001)  prej orës 12:00-16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mirenë, Leletiq, Baincë, Shalë, Krojmir, Pjetershticë, Dugë dhe Karaqicë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

 

Pejë

 

1.

 

24.11.2016  në  NS 110/35/10kV Peja 1  do të  shkyçet:

 • Dalja 10 kV Vitomirica (50000010) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagj  ja Qemanska Vitomiric , Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël.

 

2.

 

24.11.2016  në  NS 35/10kV Peja 2  do të  shkyçet:

 • Dalja 10 kV Rugova (50051006) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazi, Shtupeqi i Madh, Reka e Allagës, Llotova,Pepaj,Koshutani,Shkreli,Dugaiva,Boga, Stankaj,Hagjaj,Kuqishta,Guri i Kuq,Drelaj,Unior Aqua Drelaj,Drelaj,Fabrika e djathit,Malaj dhe Shtupeqi i Vogël.

 

3.

 

24.11.2016  në  NS 35/10 kV Gurrakoci do te  shkyçet:

 • Dalja 10 kV Dobrusha (50052001) prej ores 08:00 deri ne ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha Mavraj, Llugat e Poshtme dhe e Epërme  dhe Ruhot.

 

4.

 

24.11.2016 , në  NS 110/10 kV  Peja 2  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Kastrati (51000007)prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

 

 

25.11.2016 , në  NS 110/10 kV  Peja 2  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Loxha  (51000008)prej orës 12:00 deri ne ora 16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

 

 

Më 24.11.2016  në NS 110/10 kV Klina do të  shkyçet:

 • Dalja 10 kV Jashanica (52000003) prej orës  08:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik dhe Jashanicë.

 

7.

 

24.11.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do te shkyçet:

 • Dalja 10 kV Barani (53000002) prej orës 08:00 deri ne ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri dhe i Vjetër, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani, Gllogjani i Katolikëve, Haklajt, dhe Fusha e Thatë.

 • Dalja 10 kV Juniku (53000007)prej orës 12:00 deri në orën 16:00

 

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe  Gjocaj.

 

8.

 

24.11.2016  në NS 110/10 kV Istog (Burimi)  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Dubrava-Rakoshi (54000006) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshati: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll dhe Cerkolez.

 

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

 

9.

 

24.11.2015 ne  NS 110/35/10 kV Peja 1(NS 35/10 kV Peja III)  do të  shkyçet:

 • LP 35/10 kV Isniqi(530570) prej orës 11:00-13:30.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: objekti i KEDS-it (Shërbimi Teknik), rr. Elez Geci, rr. Agim Selmanaj, Isniqi (një pjesë), Hulaj, gurthyesi Likaj, pompa e benzinës Dekor, Hotel Eliza, market Tropikal 2, Pushimorja, Gogaj Ag,  Hotel Kuqi, Manastiri i Deçanit, Metaliku dhe HC Lumbardhi.

 

Arsyeja e shkyçjes:  ndërrim i izolatorit te dëmtuar dhe pastrim i trasesë.

 

Gjilan

 

1.

 

24.11.2016  në NS 35/10 kV Gjilani IV do të shkyçet: 

 • Dalja 10 kV TS 20 (60063014)prej orës 12:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Iliria I, II, III dhe IV.

 

2.

 

24.11.2016  në NS 35/10kV Kllokot do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Tërpeza (61065012)prej orës 08:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe  TS Privat 1.

 

Arsyeja: revizion i daljeve 10 kV.

 

 

KEDS Sh. A.

Departamenti për Marrëdhënie me Publikun dhe Komunikime

- Advertisement -

MË TË FUNDIT