“Ndahen” rrugët e AAK-së dhe VV-së, shkojnë në zyret e tyre

Deputetët e opozitës janë shpërndarë të qetë pas përleshjeve që patën me policinë në oborrin e kuvendit.

Deputetët e Vetëvendosjes tashmë kanë shkuar në selinë e tyre ndërkaq ata të AAK-së janë rrugës për tek selia  e tyre.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT