NDAHEN ÇMIMET KINEMATOGRAFIKE SPANJOLLE GOYA

Janë shpallur mbrëmë Çmimet Vjetore të Akademisë së Arteve dhe Kinematografisë Spanjolle.
Janë shpallur mbrëmë Çmimet Vjetore të Akademisë së Arteve dhe Kinematografisë Spanjolle. “Marshland” është shpallur filmi më i mirë, përderisa Alberto Rodriguez Librero ka marrë epitetin e regjisorit më të mirë.
Javier Gutierrez ka marrë çmimin për aktorin më të mirë, ndërsa Antonio Banderas ka marrë Çmimin për Arritje Jetësore. Filmi “Ida” nga Polonia është shpallur filmi më i mirë i huaj. Filmi “Marshland” ka triumfuar me disa çmime, ndërsa pas tij radhitet “El Nino”.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT